Meer resultaten voor ballonvluchten

 
ballonvluchten
 
Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800!
Kinderen tot 12 jaar 140€ p.p. Kies zelf de datum en regio van de ballonvaart of kijk bij de Last minute ballonvaarten. Vanaf een standaard mand van 8 personen komen we bij u ter plaatse. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Volledig mand vanaf 8 volwassen personen -5€ p.p. Volledig mand vanaf 10 volwassen personen -10€ p.p. Volledig mand vanaf 15 volwassen personen -15€ p.p. Volledig mand vanaf 18 volwassen personen -20€ p.p. Volledig mand vanaf 22 volwassen personen -25€ p.p. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 6 btw. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! Vanaf mei tot eind augustus bieden we gratis ontbijt aan bij het boeken van een ochtendvaart. Het ontbijt wordt genuttigd na de ballonvaart en is gratis voor passagiers en volgers. Leg hier uw afspraak vast voor een ballonvaart of bel 0478/700 800! Speciale prijzen voor evenementen en bedrijven! IN DE GROENE ZONE.: VIP vaart 699€ voor 2 personen. VIP vaart 799€ voor 3 personen. VIP vaart 899€ voor 4 personen. VIP vaart 999€ voor 5 personen. VIP vaart 1099€ voor 6 personen.
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws - Ballonvaren.
Ballonvaart op maat. Ballonvaart op maat. Ballonvaarten Voor bedrijven. Ballonvaart op maat. Nieuws Blijf op de hoogte. In onze blog vind je het allerlaatste nieuws dat we met de wereld willen delen. Kom regelmatig eens langs om op de hoogte te blijven.
seo site
Nieuwe ballonvluchten luchtballon - Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Neem contact op. Nieuwe ballonvluchten luchtballon. Onze nieuwe luchtballon is inmiddels klaar! De ballon draagt de registratie PH-WBQ, de Q refereert in dit geval naar Quality. De ballon is namelijk van de op dit moment meest duurzame beschikbare stof gefabriceerd.
niklaas
WIN EEN MAES BALLONVLUCHT! - MAES.
Sinds enkele jaren hebben we bij MAES in samenwerking met Fly the Sky een luchtballon! Hier geven we regelmatig gratis vluchten mee weg.Doe nu mee met onze actie op onze facebookpagina en maak kans op één van de vele MAES Ballonvluchten!
Montgolfier Ballonvaarten - Ballonvaren in uw streek - Cadeaubon. Bancontact.
Normale prijs Aanbiedingsprijs Vanaf €700,00, EUR. Op zoek naar een leuk cadeau? Bestel hier uw cadeaubon! Indien u boekt vanaf 6 personen kunnen wij u een privé ballonvlucht aanbieden waarbij we kunnen opstijgen op een specifieke locatie bvb weide bij u thuis. Prijzen vindt u hier. Ballonvaart als bedrijfsincentive?
Ballonticketvlaanderen.
Ballonticket Vlaanderen is dé nummer 1 voor ballonvaarten over de Vlaamse Ardennen, de Denderstreek en het Pajottenland. Ook voor privévaarten kan je bij ons terecht met vaarten over heel Vlaanderen en Waals Brabant. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van mooie kortingen! Boek nu uw ballonvaart. Boek uw vlucht. Reserveer uw vlucht. Bekijk uw vlucht. In deze rubriek stellen wij ons bedrijf en materiaal kort voor en vertellen we je wat je allemaal kan verwachten van jouw onvergetelijke ballonvaart. Boek uw ticket. Ben je overtuigd van onze kwaliteiten, boek dan hier je ballonvaart. Je kadobon/instapkaart wordt onmiddellijk opgestuurd. Bekijk uw vlucht. Herbeleef je ballonvaart opnieuw aan de hand van ons gratis fotoboek en een korte samenvatting van de vaart. Beelden om nooit te vergeten. VEILIGHEID - ERVARING - PROFESSIONEEL. BESTE PRIJS -KWALITEITSVERHOUDING.
Met de luchtballon over de Touraine Recreatieve activiteiten in Angé.
Hoe te bereiken. Er zijn veel sites waar je kunt vliegen in een ballon, maar een vlucht in de Loire-vallei, de Vallei van de Koningen van Frankrijk is een van de 10 essentiële dingen om te doen in dit prachtige land. Chartered openbaar personenvervoer, vliegen we in een ballon in Touraine sinds 2004, dus we kennen het gebied perfect. Wij bieden de meest uiteenlopende off site om u te helpen de schoonheid van de landschappen en kastelen van de Loire-vallei te ontdekken. U kunt genieten van uw hete lucht ballonvlucht over een van de mooiste kastelen: Amboise, Azay-le-Rideau, Champigny-sur-Veude, Château de Brou Kasteel Rivau, Chenonceau, Chinon, Crissay sur Manse, Montbazon, Richelieu Villandry Al deze sites zijn onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Frankrijk en de koningen, deze namen roepen de geschiedenis van Jeanne d'Arc, Leonardo da Vinci, de gebeurtenissen in de Middeleeuwen en de Renaissance wonderbaarlijke ballonvluchten vinden elke dag, afhankelijk van de weersomstandigheden.
AB Ballonvaarten uit Destelbergen zorgt voor een unieke balloonvaart.
In 1999 richtte hij AB Ballonvaarten op. Ondertussen vaart AB Ballonvaarten met 14 ballonnen in verschillende formaten over het Waasland en de Gentse regio. Er zijn zowat 40 teamleden die er dagelijks vol enthousiasme voor zorgen dat alle ballonvaarten tot in de puntjes verzorgd worden.
Ballonvaart Luxor bij zonsopkomst Kingfisher Tours.
Op dit vroege tijdstip is er in het hotel natuurlijk nog geen ontbijt beschikbaar, maar op de boot krijg je een kop koffie of thee en een plak cake. Als je toch graag alvast iets anders wilt eten is het slim om dit de dag van tevoren zelf alvast te kopen in de supermarkt. Start van de ballonvaart. Na de motorboottocht is het nog een kort ritje naar het startterrein. Wanneer je aankomt op het nog donkere veld, zie je her en der oranje vlammen van de ballonnen die worden gevuld. Om je heen hoor je de branders brullen terwijl meekijkt hoe de warme lucht in jouw ballon wordt geblazen. Langzaam maar zeker komen er steeds meer ballonnen overeind te staan en je voelt de opwinding om je heen langzaam toenemen. Het is bijna tijd voor vertrek! Meestal gaan er 16 personen in 1 mand, waarbij iedereen in een subcompartiment voor 2 personen staat. Tip: De beste plek om mooie fotos te maken is op de hoeken van de mand. Internationale veiligheidseisen en certificaten. De captains van de ballonnen zijn opgeleid als vliegtuigpiloot en hebben een speciale licentie om ballonvluchten te mogen doen.

Contacteer ons