Meer resultaten voor prive luchtballonvaart

 
prive luchtballonvaart
 
Privé excursie naar Teotihuacan inclusief luchtballonvaart Talisman travel design.
Unieke en Exclusieve Reizen op Maat. Privé excursie naar Teotihuacan inclusief luchtballonvaart. Zie de zonsopkomst boven de vallei van Teotihuacán terwijl u de piramide van de Zon en de Maan passeert in uw eigen luchtballon. In het donker rijdt u naar Teotihuacán, de plaats waar u tussen 500 voor Christus en 750 na Christus een florerende stad vond, met 120.000 inwoners. Lees meer
prive
Prijs - DROOM Ballonvaarten.
slechts 150euro per persoon. éénder waar in België. Privé ballonvaart voor 2 of meer personen. Inclusief na de landing belegde broodjes, fingerfood en een extra glaasje Champagne in de mand. Prijs afhankelijk van het aantal passagiers en de gekozen opstijglocatie.
prive
Le Ballon Bleu, exclusieve privé ballonvaarten in de Auvergne, Frankrijk.
Als u een vaart cadeau wilt doen middels een ludieke, gepersonaliseerde uitnodiging A4 formaat, dan vragen wij een kleine vergoeding 25 euro per passagier die later wordt verrekend met de kosten van de vaart. Het maximale aantal passagiers aan boord is drie met strikte gewichtslimiet, 'drie' veertjes'.
prive
Ballonvaart met C-AIR - Belgisch kampioen - Derde op het EK ballonvaren. logo-black.
Voor je onvergetelijke vliegervaring kan je rekenen op kwaliteit aan de beste prijs. Piloten met jarenlange ervaring, zodat u met een gerust hart kan vertrekken. We verzorgen ballonvluchten over heel Vlaanderen. Extra voordelen bij groepsboekingen. Een glaasje bubbels en drankje is inbegrepen na de vlucht. Ballonvaren overal in België. Wil je graag opstijgen vanuit een door jou gekozen locatie? Dit kan mits rekening te houden met de wind. Zou je graag een familie uitje in de Ardennen koppelen aan een unieke ballonvaart? Geen probleem, C-Air ballonvaarten maakt dit mogelijk voor jou. Wij organiseren luchtballonvaarten voor zowel bedrijven als particulieren. Wij staan open voor de 'klassieke' ballonvlucht, over een origineel huwelijksaanzoek, tot een heuse privé ballonvlucht. Zie je het allemaal wat groter? Weet dan dat groepen ook meer dan welkom zijn bij ons. Of wat dacht je van een ballonvaart gevolgd door een uitgebreid ontbijt of een chic diner? Blijf je liever met beide voeten op de grond, maar zou je heel graag iemand verrassen met een avontuur in een warme luchtballon? Nog op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dan is een ballonvaart cadeaubon vast iets voor jou.
Ballonvaart met Up Ballooning De Ultieme ballonvaart beleving in België.
Prachtig kado mogen beleven vanochtend: een ballonvaart met Up Ballooning, onder, tussen en boven de wolken, en in goed gezelschap! Hoed af voor onze piloot, een gepassioneerd vakman én een vriendelijk mens. Nooit het gevoel gehad dat er ook maar iets mis kon gaan - en er ging ook niets mis. Zelfs de landing en het opruimen waren een ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar. Helena Van Passel. Deze week een prachtige ballonvaart mogen beleven bij Up Ballooning alles verloop heel professioneel! Christof is echt handig in het ballonvaren. Google totaalwaardering 5 uit 5, op basis van 50 waarderingen. Boek nu uw ballonvaart. Waar stijgen we op? Up Ballooning maakt gebruik van een aantal vaste opstijglocaties. De opstijgplaatsen liggen verspreid in de omgeving van het Waasland. We varen niet alleen van deze vaste opstijglocatie bekijken onderaan de pagina onze vliegregio.
Ballonvaart West-Vlaanderen Skyview Balloons. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart. Skyview Balloons - Luchtballonvaart.
€ 99,00, per kind -12 jaar. Geef meerdere personen een unieke ervaring. Reserveren kan zowel individueel of in groep. Op zoek naar het ultieme cadeau? Schenk een ballonvaart met een luchtballon. Koop hier je geschenkbon en druk deze meteen af. Deerlijkstraat 197 Bus 2.
Ballonvaart Vlaanderen met C-Air Belgisch kampioen ballonvaren. logo-black.
Wil jij ook een onvergetelijke ballonvaart Vlaanderen beleven? Aarzel dan niet ons te contacteren voor meer informatie over ballonvaren. Bekijk onze collega linkpaginas. Ballonvaart in de ochtend of avond. Veel mensen vragen zich af kan ik de hele dag een ballonvaart plannen?
Producten - Ballonvaart - Ballonvaren Friesland.
€ 600 Nu kopen. Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 3 personen. Als cadeau weg te geven; Prive Ballon; Met je eigen gezelschap in de mand; Verzekering van de Nederlandse Luchtvaart Pool.; € 700 Nu kopen. Cadeaubon VIP exclusieve ballonvaart voor 4 personen.

Contacteer ons