Meer resultaten voor wat kost een ballonvaart per persoon

 
wat kost een ballonvaart per persoon
 
ballonvaart Ballonvaart West-Vlaanderen.
De kostprijs van een ballonvlucht is afhankelijk van de geografische plaats waar er gevlogen wordt. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Of wilt u iemand een luchtdoop als geschenk aanbieden? Zoekt u een cadeau voor Moederdag, een Lentefeest of een verjaardag? Bij Madou, gevestigd te Eeklo, maar actief in heel België, vindt u een prachtig en origineel geschenk voor iedere gelegenheid. U kan bij ons een cadeaubon verkrijgen voor een ballonvaart in Brugge of elders voor een of meerdere personen.
Boek uw ticket - Info Ballonvaarten.
VANAF MAART 2022 KAN JE HIER DEDATUM VOOR JE BALLONVAART ONLINE VASTLEGGEN. KOOP EERST EEN VOUCHER VIA DEZE LINK.: HEB JE REEDS EEN VOUCHER STUUR ONS DAN EEN MAIL MET JE VOUCHERCODE S. WIJ STURENJEDAN EEN LOGIN ZODAT JE ZELF ONLINE JE DATUM KAN VASTLEGGEN. Aantal volwassenen Geen volwassenen. Aantal kinderen Geen kinderen. Voorkeur opstijgplaats Kies uw startplaats. Ik verklaar me akkoord met de algemene voorwaarden. Verstuur uw aanvraag. Per persoon € 160. Vanaf 4 personen € 160.
denhazelaar.nl
Kosten ballonvaart in Brabant KoKoGo ballonvaarten.
Onbezorgd ballonvaren doet u bij ons. Maar wat gaat een ballonvaart dan kosten? Dat ligt aan de keuze die u maakt. Het voordeligst is de ballonvaart in de ochtend. Deze kost 119 per persoon. Een ballonvaart in de avond. Deze kost 165 per persoon.
Tarieven Ballonvaarten - Airventure Ballooning.
Door middel van onze scherpe prijzen trachten wij iedereen de mogelijkheid te bieden om minstens één maal de unieke ervaring van een ballonvaart mee te maken. Hieronder vindt u een overzicht van onze formules en bijhorende tarieven. Ochtend Ballonvaart € 149,-, per persoon.
Ballonvaart voor 6 personen ballonvaren luchtdoop incentives.
inpakken van de luchtballon. debriefing van de ballon luchtdoop, met een glaasje champagne of met een ontbijt als het voor een ochtendvaart is. een leuk aandenken voor de passagiers. Hier vindt u de prijzen en voorwaarden voor een ballonvaart voor6 personen. Wij verkopen ook ballonvaarten voor 1 persoon. Prijs per persoon is 150 euro.
Ballonvaart - Home - Ballonvaren Friesland.
Keuze uit een paar data. Maandag t/m donderdag. Opstijgen vanuit Joure. Max 8 passagiers in mand. Verzekering van de Nederlandse Luchtvaart Pool. Keuze uit veel data. Alle dagen van de week. Keuze uit vaste opstijgplaatsen in Friesland. Als cadeaubon weg te geven. Optie: DVD met fotos en videos van de ballonvaart.
Ballonvaren voor iedereen.
WAT KOST HET? Individuele ballonvaart met een meerpersoonsmand: 149 euro per persoon. VIP-vaart voor twee personen 699€, per extra volwassen persoon 100€. OP MAAT VAN JOUW WENSEN. Wil je dus met verschillende mensen vliegen of wil je een privévlucht organiseren, dan krijg je een voorstel op maat. Je kan via Wetravel2 ook cadeaubons kopen om een ballonvaart cadeau te doen aan vrienden of familie.
jouw ballonvaart bestellen - Air Events - First class ballooning.
32 0 497 425 808. jouw ballonvaart bestellen. Bestel een ticket of cadeaupakket. Vul het onderstaande formulier aub zo compleet mogelijk in. Je ontvangt uw digitaal ticket per mail. Wil je een cadeaupakket in originele houten box? Vergeet dan niet de optie cadeaubox aan te vinken! Na betaling wordt het ticket geactiveerd! Van zodra je met 6 passagiers samen boekt, komt ons team ter plaatse bij u opstijgen! Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Onze basisprijs bedraagt €160 per persoon.
Ballonvaart met hapje en champagne - Outspot.
Privé met 2 passagiers. De feestperiode komt eraan! Op zoek naar een origineel cadeau voor kerst of nieuwjaar? Verras je vriend in, ouders of familie met een ballonvaart en geniet van een onvergetelijke ervaring: hoog in de lucht bij het knisperen van de vlam geniet je van prachtige zichten. Dankzij Info Ballonvaarten beleef je een unieke combinatie van een 360 uitzicht, frisse lucht en verbluffende stilte. Je avontuur start al bij aankomst op het opstijgterrein. De piloot geeft een veiligheidsbriefing en vertelt wat je te wachten staat. Eens in de lucht word je verder ingewijd in de geheimen van het ballonvaren. Maar bovenal geniet je in alle rust van een uitgestrekt panorama en dit boven je eigen streek. Misschien zie je zelfs je eigen huis! Trommel een paar vrienden op om een volgwagen te bemannen en jouw ballonvaart van begin tot einde mee te maken. Na afloop geniet je met een hapje en champagne na van deze onvergetelijke belevenis. Aanbieding zie opties. Standaard ballonvaart: Bij een standaard ballonvaart vaar je mee in één van de ballonnen. De maximale capaciteit per ballon is 10 passagiers maar er kan reeds geboekt worden vanaf 1 persoon.

Contacteer ons