Meer resultaten voor ballonvaart voor 2

 
ballonvaart voor 2
 
Madou Ballonvaarten n.v.
Boek bij Madou, want bij Madou zit je goe! Hieronder kan u een overzicht vinden van onze verschillende prijzen. Stelt u zich toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800. Wat kan u verwachten wanneer u kiest voor Madou Ballonvaarten? klik hier door naar het overzicht van onze" troeven. Overzicht van de verschillende vaartregio's.: Op deze kaart krijg je een grafisch overzicht te zien van waar wel of niet rood kan gevaren worden en wat een ballonvaart kost in welke regio.
Ballonvaren Feel The Sky.
Professionele briefing voor een veilig verloop met uitleg over ballonvaren. Een fantastisch en veilige ballonvaart van minimaal 1 uur., Champagne van Cuillier tijdens de vaart, geschonken in kristallen glazen. Dit is huischampagne van het 2-sterrenrestaurant Mylord in Ronse. We varen zowel laag bij de grond als hoog in de lucht voor een schitterend panorama. Ruime luxueuze mand met rood leder afgewerkt, ook aan de handvaten. Onze manden hebben geen vakjes, dus jullie staan gezellig bij elkaar en zitten niet in afzonderlijke vakjes. Groepsfoto in de mand. Certificaat op naam. Een leuke geschenkje als aandenken. BTW is in alle tarieven inbegrepen. Verzekering conform Europese regelgeving. Vervoer na de ballonvaart terug naar het opstijgterrein, in onderling overleg. Feel THe SkyBallonvaartbeleving: €139 per persoon, €99 kinderen tot 14jaar. Feel The Sky Privé Ballonvaartbeleving. Enkel voor uw gezelschap zonder andere passagiers.: - met 2 personen: €395 totaal u betaalt€117 voor de privé exclusiviteit t.o.v. 2 aparte tickets. - met 3 personen: €495 totaal u betaalt€78 voor de privé exclusiviteit t.o.v. 3 aparte tickets. - met 4 personen: €595 totaal u betaalt€39 voor de privé exclusiviteit t.o.v.
Oost-Vlaanderen en omstreken - Ballonvaart Air Choice 1.
Tijdens deze vaart zijn jullie de enige passagiers aan boord en vervoer ná de vaart is inbegrepen in de prijs. Vaart - 1 uur in ruime mand. Tijdens deze vaart zijn jullie de enige passagiers aan boord en vervoer ná de vaart is inbegrepen. PRIVÉ BALLONVAART V.I.P. Vaart - 1 uur in ruime mand. Je vult de mand zelf met max. vervoer ná vaart is inbegrepen. Na vaart Champagne Moët Chandon en breughelbuffet! Met deze aanbieding is Air Choice 1 uniek in België. Vaart - 1 uur in ruime mand voor een persoon in rolstoel met begeleider. Ook minder mobiele personen hebben recht op een unieke ervaring om mee te varen in onze ballon.
VIP-vaart voor 2 of 3 personen Ballonvaren met Eremflight.
Huwelijksaanzoeken Huwelijksverjaardag Valentijn Romantische avond met zn 2. Speciale gelegenheden: verjaardagen, pensioen, communie., Elk ander leuk idee. De ballonvaart zorgt voor een unieke ervaring met zn 2 of 3. Na de vaart, kunnen jullie genieten van een gezellige après-ballonvaart. Een ballonvaart om nooit te vergeten. 525 euro 2 personen of 700 euro 3 personen. Meevaren op een VIP-vaart? Bel ons op 0476 86 88 84. Mail naar info@eremflight.be. Of vul dit formulier in. Naam en voornaam. Tel of gsm. Hebt u een speciaal verzoek of een vraag? Hebt u een cadeaubon. Geef een ballonvaart cadeau.
Bagan - Foto's' Columbus Travel.
jonge monnik in Bagan. 's' ochtendsvroeg in Bagan. Jonge monnik bij het Ananda Festival. zonsondergang bij de tempels van Bagan. Tempels van Bagan. Koeien grazen tussen de Tempels. Ochtendmist boven de Tempels in Bagan. Noord- en Midden-Amerika. Geef abonnement cadeau.
Ballonvaart Brussels-Gewest Alle ballonvaart bedrijven in de provincie Brussels-Gewest.
een verzorgde ballonvaart boven Antwerpen of de Antwerpse Kempen. Wij zijn u partner voor het maken van exclusieve luchtreclame. Ballonvaart, Luchtreclame, relatiegeschenk, cadeaubon, avontuur., ballonvlucht, ballonvaren, luchtballon, marketing, branding. Laatste facebook posts. Bekijk volledig profiel. Vip-Air Ballooning Bvba. Niet gevestigd in de provincie Brussels-Gewest. Oost-Vlaanderen Sinaai Waas Google maps. Hooimanstraat 35, 9112 Sinaai Waas Oost-Vlaanderen. Tel: 0477 26 18 13, Fax: - BTW-nr, 0450628940. E-mail Vip-Air Ballooning Bvba. Website: http://www.vipairballooning.be: Screenshot. Vip-Air is een dynamische onderneming die ondermeer instaat voor het. verzorgen van publiciteits- en passagiers-vaarten en het beheer van verschillende warmeluchtballons. Onze piloten genoten een degelijke opleiding en blikken terug op een indrukwekkende lijst prestaties. Reeds meer dan 27 jaar actief in ballonvaren! Ballonvaarten, Vip-ballonvaart exclusief voor 2 personen.,
Ballonvaart Limburg Ballonvaarten boven je eigen streek.
Ontdek de Hoofdstad van Limburg met een Skaai ballonvaart. Cadeaubon voor 2 personen. per kind -12j. Alles is veel leuker met 2! Het perfecte cadeau voor een leuk koppel of om zelf van te genieten samen met je partner. Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis!
Magische ballonvaart in België voor 2 personen - Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
GRATIS EN ONBEPERKT OMRUILEN. MEER DAN 10.000 BELEVENISSEN IN DE BENELUX. Magische ballonvaart in België voor 2 personen. Geldigheid: 39 maanden. 7 Locaties Bekijk op kaart. Magische ballonvaart in België voor 2 personen. IK HEB EEN BONGO. Waarom Bongo kiezen?
VIP Ballonvaart voor 2 of 3 personen Mijnballonvaart.be.
VIP Ballonvaart voor 2 of 3 personen. Ervaar het ballonvaren op een nog exclusiever niveau! Met ons VIP-arrangement kunt u ballonvaren in een luchtballon met een select gezelschap van slechts twee of drie personen. Tijdens deze ballonvaart beleeft u uw intieme momenten zonder medepassagiers.

Contacteer ons